Parkering rundt idrettsanlegg.

Parkering_StolpeI dag fikk Idrettsrådet i Bergen den melding som idretten fryktet. Betaling på idrettsanlegg iverksettes!

I første omgang gjelder det parkeringsplassen ved Krohnsminde Idrettsplass.

Grusparkering ut mot Ibsens gt.

Ved Haukelandshallen bør man være oppmerksom på at «ute i gatene» er det soneparkering. Dersom parkering gjøres her, så betales det på den parkeringsautomat som står ved inngangspartiet til Haukelandshallen.

Ved den store parkeringsplassen mot Nymarksbanene blir det nå betaling som går til Idrettsservice. Den parkeringsautomat står plassert ved innkjørselen til parkeringsplassen. Her skal det betales hele døgnet også begge helgedager. Gjør også oppmerksom på at denne er utleid til Haukeland sykehus på dagtid.

Det er Bergen Kommune ved trafikketaten som kommer til å stå for utdeling av parkeringsgebyr.