Info fra Bergen kommune.

Vi har fått en henvendelse fra Bergen kommune om å videreformidle informasjon om en pris det kan søkes på. Ikke bare for idrett men noen i idrettsbevegelsen har vært mottaker tidligere.

Til Idretten i Bergen

Bergen kommune har bedt oss om å spre informasjon om denne prisen der idretten kanskje kan ha gode kandidater..

«Har du forslag til en kandidat til kommunens pris for likestilling, inkludering og mangfold? Send forslag innen 5. november 2018.

Bergen kommune søker etter kandidater til Bergen kommunes pris for likestilling, inkludering og mangfold. Formålet med prisen er å fremme likestilling, inkludering og mangfold i samfunnet.

Alle kan foreslå kandidater

Prisen blir gitt enkeltpersoner, bedrifter, institusjoner eller organisasjoner i Bergen, som har tatt initiativ til eller gjennomført tiltak som fremmer like muligheter for individer eller grupper uavhengig av kjønn, etnisitet, funksjonsevne og seksuell orientering.

Prisen består av 50 000 kroner og overrekkes i form av et kunstverk eller en ren pengesum.

Juryen består av:

Lubna Jaffery (leder) og Eivind Hermansen er medlemmer av bystyret og utnevnt av Komité for finans, kultur og næring. Komiteen har også utnevnt tidligere prisvinner Richard Kiwanuka som eksternt medlem. Hovedarbeidsmiljøutvalget i Bergen kommune har utnevnt Dag Inge Ulstein (byråd for finans, innovasjon og eiendom) og Eli Tysnes (ledende hovedverneombud) som medlemmer i juryen.

Frist for å foreslå kandidater er 5. november 2018.

Forslag med begrunnelse  sendes til hr@bergen.kommune.no

De siste vinnerne:

2017 Sandviken I.L, Jentecupen

2016 Nærmiljøet på Landås

2015 Fargespill

2014 Trond Dokken og Gjert Moldestad

2013 Richard Kiwanuka

2012 Bergen senter for minoritetsungdom

2011 Magasinet «Fett»