Stengt 2, Idrettshallen ved Amalie Skram VGS.

Nødvendig vedlikehold gjør at idrettshallen ved Amalie Skram Vgs (Les ADO) blir stengt i høstferien og uken etter.

Vi har ikke mulighet til å skaffe alternativ treningstid. 

Hei alle sammen!

Jeg har både en god og en dårlig nyhet for dere:

 

Den gode nyheten er at vi har hyrt inn Unisport til å utføre sliping av sportsparketten, ny oppmerking av eksisterende baner og ny lakkering. Det vil gjøre gulvet så godt som nytt igjen og vi vil få bukt med at det har vært så glatt nå i lang tid, både på dagtid og kveldstid.

Den tiden det tar for å få et perfekt resultat med nok tid til arbeidet og herding av lakken er maks 2 uker, så derfor stenger vi idrettshallen fra lørdag 3. oktober til og med fredag 16. oktober. Det vil si at ingen kan trene her i skolens høstferie eller uken etter. Skulle Unisport bli ferdig på under to uker, så åpner vi selvsagt opp igjen og sender dere ny epost.

 

I denne perioden vil hallen være helt stengt for alle unntatt håndverkerne.

Flott om dere hjelper oss å informere ut til alle involverte som normalt trener her i hallen om denne 2-ukerspausen, at det pågår arbeid i hallen, og at vi ikke kan ha uvedkommende som tråkker inn i hallen. Da vil arbeidet kunne bli forsinket.

 

På forhånd takk for at dere bistår med å overholde dette, og så er dere hjertelig velkommen tilbake i idrettshallen med nyrenovert gulv fra mandag 19. oktober 2020.